- Διακόσμηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου από την ομάδα της Greeneyes για το espresso room Mamalou επί της Καραϊσκάκη.
- Ανάπτυξη εταιρικής ταυτότητας. Μελέτη και Σχεδιασμός λογότυπου καταστήματος. Χρήση τριών γραμματοσειρών εκ των οποίων η 1 είναι κατασκευασμένη από εμάς!!
- Σχεδιασμός, Κατασκευή και Τοποθέτηση 2 φωτεινών επιγραφών με φωτισμό LED για ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, ακριβώς στις γραμμές του λογότυπου!!! Ανοξείδωτα υλικά για μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή σε κάθε καιρικό φαινόμενο. Plexy-Glass λευκά ανάγλυφα γράμματα με το "moto" του καταστήματος ακριβώς πάνω από την είσοδο.
- Σχεδιασμός και εκτύπωση αυτοκόλλητης μακέτας σε βινύλιο, με σκοπό την κάλυψη ολόκληρης της αριστερής πλευράς του ψυγείου Coca Cola. Σχεδιασμός και εκτύπωση 15 μικρών πινακίδων σε μορφή καβαλέτου ζωγραφικής, με πληροφορίες για τα είδη που είναι προς πώληση εντός του ψυγείου.
- Σχεδιασμός και εκτύπωση δίφυλλου flyer διανομής σε minimalistic design πάντα στο ύφος του καταστήματος (2000 τεμάχια).
- Σχεδιασμός και εκτύπωση κάρτας καταστήματος σε συνδυασμό με loyalty εφαρμογή. Πρώτο espresso room στην πόλη που το εφαρμόζει (1000 τεμάχια).
- Μελέτη και σχεδιασμός μακέτας για ποτήρι καφέ διπλής επίστρωσης σε 9oz και 12oz.
- Πατάκι εσωτερικού χώρου 2,00x1,00 με ψηφιακή εκτύπωση Logo.